Vanwege de overweldigende vraag naar kaarten komt Harry Styles volgend jaar voor een tweede concert naar Nederland! Op veler verzoek heeft internationale superster Harry Styles 19 nieuwe shows aangekondigd in Europa en daarnaast zijn er nieuwe shows toegevoegd in Austin, Chicago en São Paulo. De show in Peru is vanwege de grote vraag naar kaarten verplaatst naar een grotere locatie in Lima. De ‘Love On Tour’ bevat nu wereldwijd 83 internationale shows in 22 verschillende landen en doet in Noord-Amerika 44 gerenommeerde zalen aan, evenals 13 shows in Latijns-Amerika en 7 shows in Australië en Nieuw-Zeeland.

Harry Styles heeft zich gevestigd als één van de grootste en meest invloedrijke artiesten in de muziek. Onlangs bracht hij zijn derde album, ‘Harry’s House’, uit en ontving hiervoor wereldwijd lovende kritieken. Zijn titelloze debuut solo-album werd een van ’s werelds top tien best verkochte albums van het jaar en behaalde hiermee in de eerste week de meeste verkopen door een mannelijke artiest in de geschiedenis. Zijn tweede album, ‘Fine Line’, stond na de release gelijk bovenaan de Billboard 200, waarmee het Harry’s tweede nummer één album in de Verenigde Staten was. Sinds de lancering van zijn solocarrière heeft Harry prestigieuze onderscheidingen ontvangen, waaronder twee BRIT-awards, een Grammy-award, een Ivor Novello Award, een American Music Award en vele anderen prijzen over de hele wereld.

Harry staat bekend als een geweldige live artiest. Zijn ‘Love On Tour’ shows werden in 2020 uitgesteld vanwege de pandemie en gingen uiteindelijk in september 2021 van start in Las Vegas. Eind vorig jaar gaf Harry meer dan 43 optredens in de Verenigde Staten en ontving lovende kritieken van zowel fans als critici. Tijdens zijn shows komen zijn wereldwijde hitsingles voorbij, waaronder ‘Sign of the Times’,’ Lights Up’, ‘Adore You’, ‘Watermelon Sugar’ en ‘Kiwi’. Harry was de headliner van het legendarische Coachella Festival en speelde voor een publiek van meer dan 100.000 mensen op zowel 15 als 22 april.

Na een uitverkochte arena-tour met 43 optredens in 2021 en twee speciale One Night Only shows in New York en Londen dit jaar, geeft de langverwachte tour die in het teken staat van zijn nieuwe album ‘Harry’s House’, fans toegang tot meerdere optredens in grote steden over de hele wereld. Het Europese deel van de 2023 tour wordt Harry’s eerste volledige stadiontour in Europa. Op dinsdag 6 juni geeft de zanger een extra concert in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam dat in het teken staat van zijn ‘Love On Tour’ wereldtournee.

Deel: