Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Soul Live @ De Pettelaarse Schans.

Concerttip zaterdag 27 augustus: Soul Live @ De Pettelaarse Schans

In 2019 was de derde editie van Soul Live, in 2020 en 2021 mocht het festival niet doorgaan vanwege de Corona epidemie. Soul Live is hét soulfeest voor de soulliefhebbers jong & oud en iedereen die van een gezellige dag uit houdt! Dansen op de lekkerste soul muziek van vroeger tot nu. Voor de editie van dit jaar staan er flink wat acts op het affiche waaronder Joss Stone, DJ Jazzy Jeff, Candy Dulfer en nog veel meer.

Deel: