Harry Styles komt volgend jaar terug naar Nederland! Begin juni geeft de zanger een concert in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam dat in het teken staat van zijn Love On Tour wereldtournee.

Op veler verzoek heeft internationale superster Harry Styles 19 nieuwe shows aangekondigd in Europa en daarnaast zijn er nieuwe shows toegevoegd in Austin, Chicago en São Paulo. De show in Peru is vanwege de grote vraag naar kaarten verplaatst naar een grotere locatie in Lima. De Love On Tour wordt geproduceerd door Live Nation, en bevat nu wereldwijd 83 internationale shows in 22 verschillende landen en doet in Noord-Amerika 44 gerenommeerde zalen aan, evenals 13 shows in Latijns-Amerika en 7 shows in Australië en Nieuw-Zeeland.

Na een uitverkochte arena-tour met 43 optredens in 2021 en twee speciale One Night Only shows in New York en Londen dit jaar, geeft de langverwachte tour die in het teken staat van zijn nieuwe album ‘Harry’s House‘, fans toegang tot meerdere optredens in grote steden over de hele wereld. Het Europese deel van de 2023 tour wordt Harry’s eerste volledige stadiontour in Europa.

Harry Styler komt met zijn ‘Love on Tour’ op maandag 5 juni 2023 naar de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

Deel: