Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Seasick Steve @ Zuiderparktheater.

Concerttip dinsdag 12 juli: Seasick Steve @ Zuiderparktheater

Met zijn vuige bluesrock zonder poespas, gespeeld op zijn eigenhandig in elkaar geknutselde gitaren, klinkt Seasick Steve vitaler dan menig jonge muzikant. Hij wordt getypeerd als een buitengewone artiest sinds hij bekend werd bij het grote publiek met zijn ongelooflijk rauwe, krachtige emotionele uitvoeringen op tv. Het zijn ook die verbazingwekkende en meeslepende live-shows waar Seasick Steve en zijn drummer Dan Magnusson het beste tot hun recht komen.

Deel: