Op zondag 14 augustus 2022 vindt de 4e editie van het Haags Beat Festival plaats in het Openlucht Zuiderparktheater. Een eerbetoon aan de artiesten die Den Haag voor eeuwig op de kaart hebben gezet in de geschiedenis van de popmuziek. De organisatie heeft wederom een programma samengesteld om je vingers bij af te likken: onze helden uit de sixties, gemixt met de jongere garde én nog vele verrassingen, zoals de grote finaleband met bekende gastzangers en surprise guests! In de laatste week van juli maken wij de laatste schitterende nieuwe namen bekend!

Het publiek kan gaan genieten van Rinus Gerritsen, Loïs Lane, Bintangs, Peter Koelewijn, Rob Bolland, Erwin Nyhoff, AJ Plug & Band en Rocktown Buddy’s & The Delta Ladies o.l.v. Peter Langerak. Aan jong talent ook geen gebrek. Zo zal Luna Becking in de line-up verschijnen met haar band. Daarnaast maken jonge muzikanten van Ready to Play hun opwachting op het intieme bospodium van het theater.

Het tijdschema verschijnt ruim vóór aanvang van het festival in alle bekende mediakanalen. Ook delen artiesten en personen uit de Beatgeneratie prachtige anekdotes, gevoed door presentator Fred Zuiderwijk. En natuurlijk zijn Jaap en Jacqueline Schut van de Schatkamer van de Nederlandse Popmuziek, Museum RockArt, weer van de partij. Met een heerlijke catering erbij maakt de organisatie het feest compleet: samen eten, drinken, kletsen, meet & greet, dansen en vooral genieten van fantastische muziek!

Deel: