Vanavond klonk het eerste oorverdovende applaus in de Proximus Pop-Up Arena. ‘The Australian Pink Floyd Show’ opende er het zomerseizoen met een gesmaakt concert. Voor de tweede zomer op rij is de arena met een twintigtal concerten de muzikale trekpleister in Middelkerke.

De Proximus Pop-Up Arena is de eerste hybride evenementenlocatie die een uniek zomers festivalgevoel combineert met de voordelen van een vaste, weersbestendige arena. Na een uitdagende start in de zomer van 2021, temidden van de pandemie, blikt zaaluitbater be•at vooruit op een geweldige en muzikale zomer dit jaar. Met nog meer concerten – 30% meer in vergelijking met vorige zomer – en nog meer verschillende genres onderstreept de Proximus Pop-Up Arena deze zomer haar ambitie als muzikale middelpunt aan onze Belgische kust.

Jean-Marie Dedecker, burgemeester van Middelkerke, verklaarde eerder dat de programmering in de arena “een absolute verrijking bij het eigen aanbod” van de gemeente is. Hij verwacht dan ook een zomervakantie “vol plezier, leute en goeie muziek”.

Jan Van Esbroeck, ceo be•at: “We hebben hier met het hele team hard voor gewerkt en dan is het fijn om te zien dat het publiek met volle goesting van zo’n concert geniet. Het voelt goed om de arena tot leven te zien komen.”

Het eerstvolgende concert in de Proximus Pop-Up Arena is ‘Queen, the Unique Symphonic Celebration’ op zaterdag 2 juli. Andere grote namen op de affiche deze zomer zijn onder meer Milow, Regi, Toto, K3, Snelle en Boef op de eerste editie van Refest, Adamo, Bart Peeters, Raymond van het Groenewoud, Hooverphonic, #LikeMe, Niels Destadsbader, Cleymans & Van Geel en Natalia.

Deel: