Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Crash Test Dummies in TivoliVredenburg.

Concerttip dinsdag 14 juni: Crash Test Dummies in TivoliVredenburg

Het aangrijpende verhaal achter ‘Mmm mmm mmm mmm’ uit 1994 was de oorzaak van het succes van de band met een van de meest hilarische bandnamen uit de geschiedenis. De Canadese folkrockgroep Crash Test Dummies ontleende aan haar wereldhit een status waarop ze bijna 30 jaar later nog steeds kunnen teren. Als zelfs Weird Al Yankovic je nummer covert tot ‘Headline News’, dan heb je het toch wel gemaakt.

Deel: