De Amerikaanse esthetische zangeres Chrystabell verkocht de afgelopen tien jaar uitverkochte tours over de gehele wereld, waarvan zij vijf veelgeprezen albums uitbracht. Haar hypnotiserende verleidelijke stem en opvallende visuele presentatie hebben haar een steeds groter wordend leger van toegewijde fans opgeleverd. Chrystabell bracht de afgelopen tien jaar uitverkochte tours over de hele wereld, terwijl ze inmiddels al vijf veelgeprezen albums uitbracht.

Chrystabell wordt ook wel aanschouwd als opnamekunstenaar, actrice en muze door regisseur David Lynch. David Lynch is regisseur en componist en werkt voornamelijk veel samen met Chrystabell. Dat Chrystabell veel talenten heeft is voor vele al wel duidelijk. Zo heeft ze een hoofdrol gehad als FBI-agent in Lynch’s revival van Twin Peaks en bracht ze haar vijfde studioalbum ‘Midnight Star’ uit. Haar vijfde studioalbum bevat nummers die een meeslepend en conceptueel verhaal rond maken de schrijnende, falende relatie van de mensheid met deze planeet Aarde. De gitaren en drums zijn ook vervangen door Synths (een hoogtepunt is haar verbazingwekkende cover van de Psychedelic Furs-klassieker ‘Love My Way’), markeert een fascinerende verschuiving in haar creatieve visie – en zorgen voor een werkelijk ongeëvenaarde moderne popplaat.

Maxazine mag als partner van de tour van Chrystabell kaarten weggeven voor de shows van Chrystabell in Nederland. Ze staat op 18 juni in Live in de Rimboe in Ermelo, op 19 juni in de Neushoorn in Leeuwarden, 21 juni in het Stroomhuis in Eindhoven (ism de Effenaar), 22 juni in de Melkweg in Amsterdam en op 23 juni in het Paard in Den Haag. Als je nog geen kaartjes hebt, kan je er toch nog bij zijn! Maxazine geeft in samenwerking met Treetop Agency kaarten weg voor alle shows. Win twee tickets door de pagina van Maxazine te liken op Facebook, en in de reacties de persoon te taggen met wie je wil gaan, aan te geven naar welke show je wil gaan en antwoord te geven op de volgende vraag:

“Welke zangeres van de beroemde Twin Peaks titeltrack ‘Fallin’ ‘, is afgelopen week overleden?”

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacyregelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de mede-organisator van de prijsvraag zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: