Daniel Howell is een van ’s werelds meest populaire online persoonlijkheden en op zaterdag 25 februari 2023 komt hij met zijn eerste solo-komedietour ‘We’re All Doomed!’ naar RAI Theater Amsterdam.

Daniel Howell is een van ’s werelds bekendste social media persoonlijkheden. Sinds zijn start in 2009 als YouTuber bouwde hij met succes zijn carrière verder uit als Radio DJ, maar ook als (documentaire) presentator, bestsellerauteur en festival headliner. Samen met zijn goede vriend Phil Lester (Engelse YouTuber en radiohost) is Daniel onder de naam ‘Dan & Phil’ op wereldtour vertrokken waar ze voor meer dan 500.000 mensen in uitverkochte zalen speelden.

Naast charmante vlogger en radiopresentator kroonde de New York Times hem tot bestsellerauteur in 2021 met zijn non-fictie mentale gezindheidsgids ‘You Will Get Through This Night’. In 2023 begint Daniel aan zijn eerste solo-komedietournee ‘We’re All Doomed!’. Verwacht een show met een mix van humor, huiveringwekkende anekdotes en recente gebeurtenissen in de wereld.

Zaterdag 25 februari 2023 staat Daniel Howell met zijn solo-komedieshow in het RAI theater in Amsterdam.

Deel: