Dit jaar is gokken leuker dan ooit. Buitenlandse aanbieders mogen nu de Nederlandse markt op om hun spellen aan te bieden. Daardoor is er een haast eindeloos aantal opties om online een gokje te wagen. Hier horen ook gokkasten bij, online meestal ‘slots’ genoemd. Deze speelautomaten vind je in allerlei soorten thema’s. Daardoor is er altijd wel een gokkast die goed bij iemand past. Ben jij een fan van rock ‘n roll? Dan ben je in deze blog op de juiste plek. We vertellen je namelijk over de vier leukste rock ‘n roll gokkasten. Hier zit zeker een van je favoriete bands tussen.

Motörhead

Als eerste is er een gokkast van Motörhead. Motörhead is een van de bekendste rock of metal bands die ooit bestaan heeft. Talloze mensen hebben van hun iconische nummers genoten, en nu kunnen ze ook van hun gokkasten genieten. Dit is namelijk een van de beste online gokkasten in Nederland. De icoontjes in dit spelautomaat zijn voornamelijk gebaseerd op deze band. Zo heb je een Ace of Spade icoon, vernoemd naar hun meest populaire nummer. Tevens wordt de muziek van Motörhead afgespeeld tijdens het gokken. Dit maakt het spelen op deze gokkast net wat specialer.

Kiss

Een ander slot met een rock ‘n roll thema, is de Kiss gokkast. Net als Motörhead is Kiss erg bekend. Iedereen herkent wel de stervormige make-up op hun gezichten, samen met hun iconische tongen. In dit spel speel je tijdens een concert van Kiss. Je ziet de menigte in de achtergrond en de bandleden die hun meest bekende liedjes spelen terwijl jij probeert te winnen. Ook hier is het zo dat de iconen die worden gebruik door de gokkast gebaseerd zijn op Kiss. Je wint het meeste geld als jij een groot icoon van Kiss op tijd weet te stoppen. Zo is dit spel zeker interessant om te spelen.

Jimi Hendrix

Jimi Hendrix is wellicht wel de bekendste gitarist die de wereld ooit heeft gekend. Zijn gitaarsolo’s worden tot op de dag van vandaag op de radio afgespeeld. Daarom is het ook geen wonder dat van deze rock ‘n roll artiest een gokkast is uitgebracht. Ook in dit spel zijn alle iconen die worden gebruikt gebaseerd op de artiest. Zo krijg je een gratis respin wanneer je zijn bekende rode gitaar als icoon op je scherm laat stoppen. Verder hoor je zijn muziek in de achtergrond tijdens het spel en worden zijn gitaarsolo’s afgespeeld wanneer je flink aan het winnen bent.

Megadeth

Tot slot is er ook van Megadeth een online gokkast te vinden. Deze rock ‘n roll band staat bekend om nummers als “symphony of destruction”, en nummers als deze worden dan ook zeker afgespeeld tijdens het gokken. Wat dit spel zo leuk maakt is de bonus ronde. Hier bepaalt een rad welke bonus je ontvangt, en deze bonussen kunnen erg hoog oplopen. Al met al is ook deze gokkast zeker het proberen waard als jij een fan bent van deze band.

Deel: