Afgelopen zaterdag was het vroeg in de ochtend tijd voor de premiere van de animatiefilm ‘Bad Guys’. Op de rode loper kwamen verschillende gasten langs, waaronder de Nederlandse stemmencast, bestaande uit Nasrdin Dchar (Professor Marmelade), Tara Hetharia (Priscilla Pluizebol), Jody Bernal (Menee Piranha), Rayen Pandan (Meneer Haai), Giovanca Ostiana (Diane Vossinger), Gijs Naber (Meneer Wolf) en Deinse Aznam (Mevrouw Tarantula). Daarnaast waren ook een aantal BN-ers aanwezig, waaronder Matheu Hinzen met zijn zusje, Rosanne en Mylène Waalewijn, Donovan Snoyl, Wayta Monzon, Mike von Hütter en Denzel von Deira. Levi van Kempen was de presentator en rapper Donnie trad op met een aantal goede meezingers.

In deze nieuwe actiecomedy van DreamWorks Animation staat een topteam van criminele dieren voor hun grootste uitdaging ooit: brave burgers worden. Het beruchte team van de Bad Guys bestaat uit vijf vrienden: charmante zakkenroller Mr. Wolf (Academy Award®-winnaar Sam Rockwell), doorgewinterde kluizenkraker Mr. Snake (Marc Maron), koele meester in vermommingen Mr. Shark (Craig Robinson), krachtpatser met een kort lontje Mr. Piranha (Anthony Ramos) en de scherpe ervaren hacker Ms. Tarantula (Awkwafina), alias “Webs”.

Na jarenlang ontelbare roofovervallen te hebben gepleegd, worden de meest gezochte criminelen toch een keer gepakt. Mr. Wolf sluit een deal (al is hij niet van plan om zich eraan te houden) om te voorkomen dat ze de gevangenis in moeten: de Bad Guys worden goed. Begeleid door hun mentor Professor Marmalade (Richard Ayoade), een arrogante (maar schattige!) cavia, proberen de Bad Guys iedereen wijs te maken dat ze veranderd zijn. Maar intussen komt Mr. Wolf erachter dat goed doen hem de acceptatie oplevert die hij altijd al gewild heeft. Als er dan een nieuwe schurk de stad onveilig maakt, moet Mr. Wolf de rest overtuigen om de ‘Good Guys’ te worden.

‘Bad Guys’ draait vanaf heden in de bioscoop!

Foto’s (c) Armelle van Helden

Deel: