Skunk Anansie, Amy MacDonald, Cory Henry, Mell & Vintage Future, Träcksäck en Neal Francis zijn toegevoegd aan het programma van Bospop 2022. De Ierse zangeres Sinead O’Connor heeft helaas moeten afzeggen. De 40ste editie van het festival vindt plaats op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juli 2022 op Evenemententerrein A2 Weert Noord. De kaartverkoop is reeds van start gegaan.

skunk anansie

Skunk Anansie
Sinds de oprichting in 1994 breekt Skunk Anansie, met de iconische zangeres Skin, gitarist Ace, bassist Cass en drummer Mark Richardson, door alle mogelijke (geluids)barrières. Dat hoor je én dat voel je, wanneer je luistert naar hun alom geprezen studioalbums met hits als ‘Weak’ en ‘Hedonism (Just Because You Feel Good)’, of uit volle borst mee schreeuwt tijdens hun intense liveshows.

Tot nu toe bevestigd:
Vrijdag 8 juli
Skunk Anansie, Melissa Etheridge, Rag’n’Bone Man, White Lies, Level 42, Jett Rebel, Cory Henry, Mell & Vintage Future, The Struts, Inge van Calkar, Gary Moore Tribute Band.
Zaterdag 9 juli
Sting, Passenger, Amy MacDonald, Steve Vai, Heather Nova, De Dijk, Dizzy Mizz Lizzy, Träcksäck, The Record Company, Tim Montana, Neal Francis, Gin Lady.
Zondag 10 juli
Kensington, Beth Hart, Juanes, Seasick Steve, Yola, Bløf, The Devon Allman Project, Walter Trout, Son Mieux, Larkin Poe, Sloper, Robert Jon & The Wreck, Goodbye June.

Op Bospop treden tientallen internationale artiesten op, verdeeld over twee podia: het hoofd- en tentpodium. Ook dit jaar start Bospop op vrijdag en kent het festival drie festivaldagen met een volledig programma op beide podia.

Foto Skunk Anansie (c) Marcel hakvoort

Deel: