Fans hunkeren altijd naar meer en KISS geeft graag meer. En dankzij een bootleg-opname van een optreden in Donington Park in 1996, kan KISS ook nu weer meer geven. ‘Kiss – Off The Soundboard – Live At Donington 1996’ werd opgenomen tijdens het Monsters Of Rock Festival in Leicester en laat de band horen tijdens een krachtige, zeventien nummers durende set. Zanger Paul Stanley, bassist Gene Simmons, gitarist Ace Frehley en drummer Peter Criss namen het festival op in hun toenmalige Alive / Worldwide reunion tour.

Hiermee brengt KISS het derde album uit in de Off The Soundboard-reeks, in navolging van ‘KISS – Off The Soundboard: Live In Virginia Beach’ met een concert uit 2005 en ‘KISS – Off The Soundboard: Tokyo 2001 (live)’. Het album verschijnt in een normale 3LP uitvoering, een 2CD uitvoering en in een limited edition 180 grams rood vinyl uitvoering, die alleen verkrijgbaar is via hun eigen webshop.

De Kiss Army, zoals hun trouwe fanschare al sinds jaar en dag door het leven gaat, moet de komende tijd helaas afscheid gaan nemen van de band. Na negenenveertig jaar rocken hangen ze hun gitaren, leren broeken en make-up koffers aan de wilgen. Maar niet zonder nog één keer aan de wereld te laten horen waarom ze bij velen te boek staan als de beste liveband aller tijden. Met hun Kiss – The Final Tour Ever – End Of The Road World Tour doen ze op donderdag 21 juli ook Amsterdam aan voor een show in de Ziggo Dome. Op 7 oktober valt in Sacramento, Californië voor KISS definitief het doek.

Deel: