Voor het twintigjarig jubileum van haar debuutalbum ‘Come Away With Me’ heeft Norah Jones zich nogmaals gebogen over het materiaal waarmee ze in 2002 doorbrak. Er is destijds veel materiaal op de plank blijven liggen, wat meer aandacht en bekendheid had verdiend. Door al dat materiaal nu opnieuw onder de loep te nemen en te remasteren, krijg je als luisteraar meer inzicht in de totstandkoming van het album, waarmee Jones uiteindelijk doorbrak en wat haar maar liefst acht Grammy Awards opleverde.

De Deluxe heruitgave van het album verschijnt op 29 april onder meer als 4LP en 3 CD versie en is opnieuw gemasterd door Ted Jensen, die destijds ook verantwoordelijk was voor het project. Hierop staan elf nooit eerder verschenen demo’s, zes zeldzame tracks, die tot voor kort alleen op haar promotionele EP First Sessions te horen waren en de volledige niet eerder uitgebrachte eerste versie van het album, die een fascinerende kijk biedt op het album dat het had kunnen zijn.

Daarnaast heeft Jones speciaal voor de heruitgave nieuwe linernotes geschreven, met een uitgebreide toelichting bij het album. En verder zijn er foto’s toegevoegd uit die voor haar zo bijzondere periode, waarin ze haar eerste stappen zette als artiest.

Deel: