Best Kept Secret heeft hun volledige nachtprogramma bekendgemaakt. Naast Jamie xx, John Talabot en Elias Mazian komen er in het tweede weekend van juni nog 50 nieuwe acts overdag en tot diep in de nacht naar het festival. Daarnaast maakt Best Kept Secret drie gloednieuwe area’s bekend, die het decor vormen van de dag en de nacht. Best Kept Secret vindt plaats op 10, 11 en 12 juni 2022. Tickets voor het festival zijn verkrijgbaar via de website.

The Floor gecureerd door St. Paul, Lake District door Radio Radio, Coney Island door Kiosk Radio
Na twee jaar afwezigheid maakt het festival een glanzende comeback met drie splinternieuwe area’s. Het voormalige FOUR wordt getransformeerd naar The Floor. The Floor wordt gehost door DJ St. Paul; hij wordt hier vergezeld door artiesten als Joost van Bellen, Sophie Straat (DJ-set), YĪN YĪN (DJ-Set) en nog vele anderen. Op Coney Island, een eiland gelegen in het meer, cureert het Brusselse Kiosk Radio artiesten als Dollkraut, MikeMayonnaise en Ofra komen hier optreden. Het Amsterdamse platform Radio Radio neemt de nieuwe area Lake District voor hun rekening. Hier zijn onder andere Cinnaman, Waxfiend, Sandrien en Boris Acket & Kaap. Het volledige programma is te bekijken op de website.

”Muziek is voor altijd de gemene deler op Best Kept Secret. Met deze drie nieuwe area’s heeft elektronische en dansbare muziek definitief haar plek gevonden op het festival. Van idyllische bosrijke plekken aan het meer, tot grote kleurrijke dansvloeren. Alles waar menig Best Kept Secret-liefhebber hun groove kan omarmen in de nachten van 10, 11 en 12 juni.”
– Maurits Westerik, festivaldirecteur

The best of the known and unknown
Eerder werden The Strokes, Alt-J en Nick Cave & The Bad Seeds bekendgemaakt als headliners van het festival. Verder presenteer het festival opnieuw eenveelzijdige mix van uiteenlopende acts als Jessie Ware, Leon Bridges, Mavis Staples, Mura Masa, Sigrid, Altin Gün, Fontaines D.C., Froukje, dEus, YĪN YĪN en vele andere artiesten. Nu delen we het meest eclectische dag- en nachtprogramma in samenwerking met St. Paul, Radio Radio en Kiosk Radio:

The Floor by ST. Paul
Blck Mamba — AliA — Faisal — Anna Prior — So Young Magazine — Joost van Bellen B2B St. Paul UK Rave Set — Easy Aloha’s — Jasper V (Altin Gün DJ Set) — YĪN YĪN DJ Set — SEKAN (Indonesian grooves) — Lieke TR — Theme Time Golden Hour — KC The Funkaholic New York Disco Set — Unruly Phoenix (Amapiano Set) — TUTTI Italo Set — Sacred Sundays — Sophie Straat (Live) — ELVILIA — Vera Siemons

Radio Radio
BEA1991 — Berton — Black Cadmium —Boris Acket & Kaap (Live) — Cinnaman — DJ Leoni — Elias Mazian — French II — Jerrau — Monty DJ — Nathan Kofi — Human Space Machine — Nedda Sou — Nèna — Pieter Jansen — Rozaly — WaxFiend — Yòp

Kiosk Radio
Alberta Balsam — Alfred Anders — Balades Sonores — Bona Léa — Brokers — Cachilapa B2B Goldscammer (KRAAK) — Christine Renée — DJ Sofa — Dollkraut (DJ set) — Madba — Maloca Takeover: Le Motel B2B DJ JM — Mikamayonnaise — Oceanic & Oberman — Ofra (Operator) — Sebcat (Rebel Up

Deel: