Multi-grammy genomineerde rap-superster Jack Harlow heeft deze week zijn nieuwe single ‘Nail Tech’ uitgebracht. Voor de bombastische track en bijhorende videoclip heeft Harlow samengewerkt met een all-star team.

De productie komt van de hand van Boi 1da for 1da Boi Productions, Coleman, Jahaan Sweet, Fierce, Angel “Baby Truth” Lopez, Rogét Chahayed en ook John Mayer heeft een bijdrage geleverd. De background vocals zijn geleverd door Louisville en KY personality C-Tez, die zelf ook in de music video zijn te zien. De energieke en kleurrijke video is geregisseerd door Frank Borin (Lil Naz x, Cardi B), Ace Pro en Jack Harlow zelf.

‘Nail Tech’ is Harlow’s eerste solo track sinds de release van zijn platina gecertificeerde album ‘That’s What They All Say’ uit 2020. 2021 is voor Jack Harlow een heel bijzonder en succesvol jaar geweest waarin de veelgeprezen rapper een house hold name is geworden. Naast cover-artikelen met grote internationale titels als Variety, Forbes en Complex, heet hij ook zijn debuut gemaakt bij het programma Saturday Night Live en sierde hij de loper van het MET Gala.

Samen met Lil Nas X heeft Harlow een onvergetelijk optreden gegeven tijdens de MTV Video Music Awards. En hebben de twee samen zijn aller eerste #1 Billboard Hot 100 notering gevierd voor de met een Grammy Award genomineerde track ‘Industry Baby’. Ook heeft Harlow afgelopen jaar bewezen een van de meest dynamische live artiesten van dit moment te zijn met waanzinnige optredens op o.a. Lollapalooza en tijdens zijn Noord-Amerikaanse ‘Crème de la Crème tour’. En nu is hij terug met zijn nieuwe single ‘Nail Tech’.

Deel: