Het Hongaarse festival Balaton Sound dropt haar eerste namen voor de editie van 2022. Onder andere Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Marshmello, Alesso en Becky Hill maken dit jaar hun opwachting op het vierdaagse strandfestival. Balaton Sound vindt plaats van 29 juni t/m 2 juli aan het Balatonmeer in Zamárdi, Hongarije.

Balaton Sound keert na twee jaar afwezigheid op spectaculaire wijze terug. Grote headliners Martin Garrix, Marshmello, Alesso en Becky Hill maken dit jaar hun opwachting aan het Balatonmeer. In 2018 stond Martin Garrix voor het laatst op het Balaton Sound: “I still get chills remembering the last time I played there back in 2018, the energy from the crowd was amazing. I can not wait to be back at sunny Balaton Lake and do it all over again”. Ook Lost Frequencies, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet and Robin Schulz zijn toegevoegd aan het affiche.

Met de internationale line up en de unieke locatie aan het Balatonmeer is Balaton Sound één van de populairste elektronische muziekfestivals van Europa. In 2019 bezochten ruim 170.000 bezoekers het strandfestival. Balaton Sound 2022 vindt van 29 juni t/m 2 juli plaats in Zamárdi, Hongarije.

Alle namen tot nu toe:

Alesso
Alok
Becky Hill
Carnage
Dimitri Vegas & Like Mike
Dillon Francis
Jonas Blue
Imanbek
Lost Frequencies
Martin Garrix
Marshmello
Malaa
Modestep live
Moksi
Nervo
Paul Kalkbrenner
Paul Van Dyk
Sikdope
Timmy Trumpet and Robin Schulz
Vini Vici
Blastoyz
Yellow Claw

Deel: