Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn tot en met 25 januari 2022 niet meer mogelijk, dit door de lockdown. Om de muziekliefhebbers toch te laten genieten van live muziek delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van Stevie Wonder.

In 2018 gaf niemand minder dan Stevie Wonder een optreden in Parijs. De legendarische artiest gaf een show met een aantal van zijn grote hits waaronder ‘Master Blaster’, ‘Higher Ground’, ‘Human Nature’ (een schitterende instrumentale cover van Michael Jackson’s single), ‘Uptight (Everything’s Alright)’, ‘For Once in My Life’, ‘Sir Duke’, ‘I Just Called to Say I Love You’ en ‘Superstition’.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Stevie Wonder live @ Paris, France (2018).

Deel: