Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn tot en met 25 januari 2022 niet meer mogelijk, dit door de lockdown. Om de muziekliefhebbers toch te laten genieten van live muziek delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van Radiohead.

Vandaag in onze serie Full Concert willen wij jullie laten genieten van een concert dat gehouden werd tijdens het Lollapalooza Festival door de Britse band Radiohead. Nadat ze in 1997 hun intussen legendarische hitalbum ‘OK Computer’ uitbrachten, volgde er een reeks van experimentele albums. Tijdens hun Lollapalooza Festival show van 2016 speelde de band een sterke setlist met als afsluitende track ‘Karma Police’.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Radiohead live @ Lollapalooza, Berlin (2016).

Deel: