Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn tot en met 14 januari 2022 niet meer mogelijk, dit door verzwaring van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers toch te laten genieten van live muziek delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van David Bowie.

Gisteren zou David Bowie 75 jaar zijn geworden. Om dit niet voorbij te laten gaan bieden wij jullie vandaag een Full Concert aan dat de zanger gaf tijdens het 36e Montreux Jazz Festival. Tijdens dit ruim 2,5 uur durende optreden bracht hij hits als ‘Life on Mars’, ‘Ashes to Ashes’, ‘China Girl’, ‘Changes’, ‘Fame’, ‘I’m Afraid Of Americans’, ‘Heroes’, ‘Hallo Spaceboy’, ‘Let’s Dance’, ‘Ziggy Stardust’ en nog veel meer.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: David Bowie live @ Montreux Jazz Festival (2002).

Deel: