Nu er door artiesten wederom niet opgetreden mag worden, wil Lucky Fonz III als ras optimist iedereen verblijden met de aankondiging van zijn uitgebreide clubtour in 2022. Deze tour staat geheel in het teken van zijn nieuwe album ‘Hemellichamen’. Veel fans van Lucky Fonz III weten dat Lucky Fonz III tijdens zijn shows van alle markten thuis is. Er mag worden gehuild, maar ook uitbundig worden gefeest.

In 2022 verschijnt het nieuwe album van Lucky Fonz III: ‘Hemellichamen’. Van dit album zullen uiteraard verschillende nummers te horen zijn, maar verwacht ook oudere, bekende liedjes van albums als ‘In je Nakie’ en ‘Multimens’. Jong, oud, ondersteboven of achterstevoren: bij een show van Lucky Fonz III is iedereen welkom!

Tourdata 2022:

11 maart Sneek Het Bolwerk
12 maart Lelystad Corneel
13 maart Amen De Amer
17 maart Gouda So What
24 maart Arnhem Luxor Live
25 maart Amersfoort Fluor
26 maart Haarlem Patronaat
1 april Alkmaar Victorie
2 april Deventer Burgerweeshuis
7 april Den Bosch Willem Twee
8 april Bergen op Zoom Gebouw T
22 april Breda Mezz
30 april Utrecht TivoliVredenburg (Pandora)
12 mei Rotterdam Lantaren Venster (i.s.m Rotown)
13 mei Nijmegen Doornroosje
14 mei Hengelo Metropool
19 mei Groningen De Oosterpoort (kleine zaal)
20 mei Zwolle Hedon
21 mei Den Haag Paard
27 mei Heerlen De Nieuwe Nor
28 mei Tilburg 013
11 juni Amsterdam Paradiso

Deel: