Kerstboomverkopers kunnen zich voorbereiden op de komst van Emma Heesters. De zangeres is gek op de kerstperiode en met name op het warme gevoel van saamhorigheid en gezelligheid dat daarbij komt kijken. Kerstmuziek draagt daar enorm aan bij en daarom brengt ze komende woensdag voor het tweede jaar op rij zelf een kerstsingle uit: ‘Holiday’.

Deze feel good song, die klinkt als een moderne kerstklassieker, wordt de opvolger van ‘Als De Eerste Sneeuw Valt’ uit 2020. Emma zegt zelf over haar vrolijke kerstnummer: “Ik hou echt van Kerst en de mensen hebben op dit moment echt behoefte aan gezelligheid en kunnen wel wat vrolijkheid gebruiken”.

Met het verschijnen van ‘Holiday’ sluit Heesters een bewogen jaar af. Hierin bracht ze meerdere singles uit, waaronder ‘Schat Ik Ben Ok’, ‘Rendez-Vous’ met de Belgische zanger Metejoor en maar liefst twee nummers met Ronnie Flex: ‘Alles Wat Ik Mis’ en ‘Meisje Zonder Naam’. Laat die kerstdagen maar komen.

Deel: