Zojuist is uitgelekt dat Anastacia terugkomt naar Nederland voor maar liefst drie concerten. Met onsterfelijke hits als ‘I’m Outta Love’ en ‘Left Outside Alone’ is Anastacia één van de meest herkenbare stemmen van deze tijd. Eind oktober komt het Amerikaanse popicoon terug naar Nederland voor drie concerten van haar ‘I’m Outta Lockdown’ – The 22nd Anniversary-tour.

In 2022 komt Anastacia nog eens naar Europa. De aftrap van ‘I’m Outta Lockdown’ wordt gegeven op 18 september gegeven in Zwitserland. Enkele weken later komt de Amerikaanse diva met de ongelooflijke stem naar Groningen, Tilburg en Amsterdam, waarna ze haar tournee vervolgt in Luxemburg, België en Engeland.

Met meer dan 30 miljoen verkochte albums wereldwijd is Anastacia een artieste die meerdere generaties overspant. Ook buiten haar muziek is ze een graag geziene en veelbesproken superster. Zo nam ze onlangs nog deel aan The Masked Singer Australia, waar ze het prompt tot winnares schopte. Live staat Anastacia garant voor een fantastische show vol sfeer en ambiance. In 2019 stond ze in Nederland nog op de planken tijdens de musical ‘We Will Rock You’, als Killer Queen. Anastacia speelde de rol van Killer Queen in Amsterdam, Den Haag en Hengelo en woonde enige tijd in Den Haag.

Op 21 oktober 2022 staat Anastacia in De Oosterpoort in Groningen, op 22 oktober in 013 in Tilburg en op 24 oktober in de Melkweg in Amsterdam.

Deel: