Anastacia komt terug naar België! Met onsterfelijke hits als ‘I’m Outta Love’ en ‘Left Outside Alone’ is Anastacia één van de meest herkenbare stemmen van deze tijd. Op 27 oktober houdt het Amerikaanse popicoon halt in Borgerhout en schittert ze op het podium van De Roma met haar ‘I’m Outta Lockdown’ – The 22nd Anniversary-tour.

Eindelijk komt Anastacia nog eens naar Europa. De aftrap van ‘I’m Outta Lockdown’ wordt gegeven op 18 september gegeven in Zwitserland. Een kleine twee weken later komt de Amerikaanse diva met de ongelooflijke stem naar Antwerpen, waarna ze de oversteek maakt naar Groot-Brittannië.

Met meer dan 30 miljoen verkochte albums wereldwijd is Anastacia een artieste die meerdere generaties overspant. Ook buiten haar muziek is ze een graag geziene en veelbesproken superster. Zo nam ze onlangs nog deel aan The Masked Singer Australia, waar ze het prompt tot winnares schopte. Live staat Anastacia garant voor een fantastische show vol sfeer en ambiance.

Deel: