Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van Alicia Keys.

Al op jonge leeftijd kwam de zangeres in aanraking met de muziek, op haar zevende nam ze voor het eerst plaats achter een piano. Op haar 14e nam ze haar eerste lied op getiteld ‘Butterflyz’. Het nummer staat op haar debuutalbum ‘Songs in A Minor’. Dit album was in 2001 haar doorbraak, van ‘Songs in A Minor’ kwamen dit hitsingles ‘Fallin’ en ‘A Woman’s Worth’. Voor ‘Songs in A Minor’ mocht Alicia een flink aantal prijzen in ontvangst nemen, waaronder vijf Grammy Awards.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Full Concert: Alicia Keys – The Greatest Hits in Live (acoustic).

Deel: