Speciaal voor de allergrootste muziekliefhebbers heeft Maxazine in samenwerking met Parkstad Theaters Limburg in Heerlen dé ultieme prijsvraag! In november staan 3 acts van wereldformaat in de Limburgse zaal en JIJ kan daarbij zijn!  Parkstad Theaters Limburg en Maxazine geven 3 sets kaarten weg voor de shows van The Wild Romance, 10cc en Level 42! Een prijsvraag met meer hits zal je niet snel tegenkomen!

Bijna iedereen van boven de 30 kent Level 42, zo genadeloos catchy zijn de songs van deze Britse popiconen. Met wereldhits als ‘Running in the Family’, ‘Love Games’, ‘Lessons In Love’, ‘It’s Over’, ‘To Be With You Again’, is Level 42 een van de best verkopende bands uit de jaren ’80 van de vorige eeuw. De band gebruikt jazz, pop en funk om hun uit duizenden herkenbare sound neer te zetten en die sound is nog altijd uitermate lekker. En nog steeds treedt de band op over de hele wereld, en vrijwel altijd voor volle zalen. Terecht!

Ook 10cc is zo’n band. Geleidt door frontman Graham Gould is de Britse band met hits als ‘Dreadlock Holiday’, ‘I’m Not In Love’, ‘Donna’ en ‘The Wall Street Shuffle’ al bijna 50 jaar een vaste waarde op de podia over de hele wereld. Met regelmaat komt de band naar Nederland en keer op keer geniet het publiek van de Progressieve poprock die de band zo beroemd maakte. De band is een vaste waarde in de top2000 en niet onterecht!

The Wild Romance ontstond in 1976 en werd wereldberoemd als de begeleidingsband van Herman Brood. Als Herman Brood and His Wild Romance scoorde de band hits als ‘Still Believe’, ‘Never Be Clever’, ‘I Love You Like I Love Myself’ en natuurlijk een van de meest wereldberoemde Nederlandstalige producties ooit, ‘Saturday Night’. Nu, 20 jaar na het overleiden van Brood, bestaat de band nog steeds en onder aanvoering van de onvermoeibare Dany Lademacher geeft de band nog steeds shows die je niet snel vergeet.

In samenwerking met Parkstad Limburg Theaters kan Maxazine jou misschien wel verrassen met de ultieme concert beleving: 2 tickets voor Level 42 op 13 november in Parkstad Theaters Limburg, 2 tickets voor 10cc op 21 november in Parkstad Theaters Limburg en 2 tickets voor The Wild Romance op 24 november in Parkstad Theaters Limburg.* De ideale prijs voor muziekliefhebbers, zo na de Covid19-lockdown. Om kans te maken op twee sets concertbeleving moet je Maxazine op Facebook geliked hebben en ons in de reacties van het bericht op Facebook vertellen naar naar welke van deze shows in Parkstad Limburg Theaters je het meest uitkijkt!

Wees snel, want de concerten zijn al volgende maand! Zeker zijn van kaarten? Er zijn nog een paar kaarten te koop bij Parkstad Theaters Limburg zelf

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacyregelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de mede-organisator van de prijsvraag zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: