In een voormiddag drie keer het Koning Boudewijnstadion uitverkopen? Coldplay kan dat. Afgelopen vrijdag verkochten ze meer dan 150.000 tickets voor hun concerten, die plaatsvinden op 5, 6 en 8 augustus 2022 in Brussel. En zo schrijven de Britten Belgische muziekgeschiedenis. Niemand die hen dit ooit voordeed. Coldplay heeft dan ook een ijzersterke live reputatie. Elk concert is een kleurvolle totaalbeleving. Een intens spektakel voor oren, ogen, hart en ziel.

Coldplay voegt door het grote succes drie EU shows toe aan de Music of the Spheres World Tour. Show nummer vier in Brussel is een feit! Coldplay staat ook op dinsdag 9 augustus in het Koning Boudewijnstadion. Net zoals op maandag 8 augustus treedt London Grammar aan als special guest. Het is de laatste kans voor wie Coldplay in Brussel wil meemaken. De tournee verlaat daags na het concert het Europese vasteland en maakt de oversteek naar het Verenigd Koninkrijk.

Deel: