Grollo is de enige en daarmee ook de beste Cuby and the Blizzards tribute band van Nederland. Niet alleen komen ze muzikaal akelig dicht in de buurt van het origineel, ook qua uitstraling hadden deze heren destijds zo bij Cuby in de boerderij kunnen wonen. Samen delen ze de voorliefde voor muziek uit de jaren 60/70, en zo ontstond het idee om eens een eerbetoon te brengen. Aan wie anders dan aan Cuby and the Blizzards, met wie zij zich als provinciale (Diepenheim, Lemele, Deventer, Zwolle) bluesrockers zo verwant voelen.

Het passende instrumentarium hadden ze al. Dit is ook logisch aangezien de band bestaat uit leden van Tricklebolt, The Grand East, Money and the Man en Boogie Monster. Allemaal jonge bands die volop inspiratie putten uit de tijd dat Harrie Muskee zelf ook nog een broekie was. Het repertoire van Grollo beslaat uit de eerste tien jaar van de band, van ‘Desolation’ tot en met ‘Kid Blue’.

GROLLO WINTERBLITZ TOUR 20/21

27 december:  Lantaarn, Hellendoorn
28 december: Hedon, Zwolle
29 december: Boerderij, Zoetermeer
7 januari: Iduna, Drachten
8 januari: Groene Engel, Oss
9 januari: De Hofsteenge, Grolloo
14 januari: TivoliVredenburg, Utrecht
15 januari: De Schakel, Reuver
16 januari: Melkweg, Amsterdam
23 januari: Bosuil, Weert

Deel: