dEUS- en Zita Swoon oprichter Stef Kamil Carlens komt terug naar Muziekgebouw Eindhoven! In 2018 stond hij al te schitteren tijdens het Naked Song festival en nu is hij terug met een nieuw avondvullend programma in De Kapel van de DomusDela in Eindhoven.

Stef Kamil Carlens klinkt als herboren. 2019 was het jaar dat het grote publiek Carlens’ muziek leerde kennen door zijn opmerkelijke passage in het populaire programma ‘Liefde Voor Muziek’. Daarin zorgde hij week na week voor een frisse wind met verrassende versies van songs van o.a. Milow en Ilse DeLange. In 2020 kwam de kers op de taart: de bekroning met een Music Industry Award in de categorie ‘Beste muzikant’.

In zijn soloshows omringt Stef Kamil zich met een keur aan opmerkelijke instrumenten. Aan zijn voeten een houten basharmonium en percussie van schelpen en belletjes, rechts van hem een torentje vintage synths, orgeltjes en drummachines en rondom een reeks bijzondere gitaren waarop hij met regelmaat z’n bottleneck laat sliden. Kortom; een must see.

Donderdag 17 februari 2022 staat Stef Kamil Carlens in de De Kapel (DomusDela).

Deel: