Bryan Adams is één van de meest opwindende live acts ter wereld. Zijn energieke optredens, charismatische podium presence en ongelooflijke stem maken dat hij al meer dan 40 jaar lang zijn publiek blijft boeien en entertainen. Vandaag is de Canadese wereldster terug… van eigenlijk nooit weggeweest. Nieuwe single ‘So Happy It Hurts’ luidt de komst van een gloednieuwe plaat in.

Zijn uniek stemgeluid en onwaarschijnlijk talent als songwriter leverden Adams een eindeloze lijst aan onsterfelijke hits en awards op. Het rockicoon heeft niet minder dan drie Academy Award nominaties, vijf Golden Globe nominaties en een Grammy Award op zijn naam staan. Hij is zonder enige twijfel één van de meest gerespecteerde internationale muzikanten van zijn tijd.

Zijn 15de studioalbum komt op 11 maart 2022 uit en geheel volgens de regels van de kunst gaat de release gepaard met een uitgebreide live tournee. Op zaterdag 19 maart houdt die halt in de Lotto Arena in Antwerpen.

Deel: