In februari 2022 komt de Engelse metalband Bring Me The Horizon naar Nederland voor een concert in Ziggo Dome Amsterdam. Het concert is onderdeel van de ‘Survival Horror EU Tour’. Special guest tijdens deze show is de Amerikaanse metalcoreband A Day To Remember.

De show in Ziggo Dome is Bring Me The Horizon’s grootste headlineconcert in Nederland tot nu toe. Het is onderdeel van de ‘Survival Horror EU Tour’, vernoemd naar hun muzikale project ‘Post Human: Survival Horror’ (2020). Dit is de eerste van vier releases onder de naam Post Human. Frontman Oliver Sykes liet zich voor deze release inspireren door de soundtrack van de videogame Doom Eternal.

Bring Me The Horizon, bestaande uit vocalisten en toetsenisten Oliver Sykes en Jordan Fish, gitarist Lee Malia, bassist Matt Kean en drummer Matt Nicholls, is een alternatieve Britse rock/metal band uit Sheffield. De band verkocht meer dan twee miljoen albums wereldwijd en speelde uitverkochte shows in meer dan 40 landen, waaronder in AFAS Live en op festivals als Pinkpop en Lowlands. Live staat Bring Me The Horizon garant voor een overweldigende, energieke rockshow.

Special guest tijdens deze show is de Amerikaanse metalcoreband A Day To Remember, dat dit jaar zijn zevende studioalbum ‘You’re Welcome’ uitbracht. De avond wordt geopend door support acts POORSTACY en Lorna Shore. Het concert gaat plaatsvinden op woensdag 23 februari 2022.

Deel: