Om zijn 23ste verjaardag te vieren, releaste Shawn Mendes afgelopen zomer de single ‘Summer of Love’, waarvoor hij samenwerkte met de Puerto Ricaanse artiest Tainy. Deze hit is het vervolg op zijn vierde album ‘Wonder’ dat verscheen in december 2020. Op de aankomende Wonder: The World Tour wordt hij vergezeld door queer popicoon King Princess, bekend van onder meer haar debuutsingle ‘1950’.

In afwachting van deze langverwachte tour kregen de fans in november 2020 alvast een inkijkje in het leven van de wereldster met de documentaire Shawn Mendes: In Wonder. Shawn Mendes vertelt er openhartig over zijn sterrenstatus, relaties en muzikale toekomst. Ook zijn laatste wereldtournee, de making-of van ‘Wonder’ en zijn geliefde Camilla Cabello, waarmee hij het stomende ‘Señorita’ opnam, komen aan bod.

Sinds zijn doorbraak in 2015 met hitsingle ‘Stitches’ is Shawn Mendes niet meer weg te denken uit het hedendaagse poplandschap. In Nederland scoorde hij grote radiohits met nummers als ‘There’s Nothing Holding Me Back’, ‘Senorita’, ‘If I Can’t Have You’ en ‘In My Blood’. Tijdens de vorige tour, in 2019, stond Mendes twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome.

Het concert van popsensatie Shawn Mendes op zondag 17 april 2022 in Ziggo Dome, Amsterdam – in het kader van zijn Wonder: The World Tour – was binnen enkele minuten uitverkocht. Door de grote vraag naar tickets is er een extra concert toegevoegd op maandag 18 april 2022. De kaartverkoop voor deze show is per direct gestart via Ticketmaster.

Deel: