De nieuwe single van Afrojack is uit. Samen met DubVision en Lucas & Steve is de DJ terug met ‘Anywhere With You’. De nieuwe track nodigt uit om op te staan ​​en te dansen, te reizen of plezier te maken met je vrienden en geliefden. Na het beluisteren van de demo, met alleen de stem van Tonino Speciale, ook wel bekend als Taranteeno, en pianomuziek, voelde Afrojack meteen het ‘Tomorrowland-gevoel’. Hij nodigde DubVision uit om hun kenmerkende epische geluid toe te voegen, en Lucas & Steve voor de zoete gitaren en een frisse laag organische glans. Dit feelgood-lied viert dat de wereld opengaat en wordt vandaag uitgebracht op Afrojack’s eigen Wall Recordings.

Afrojack en DubVision werkten al eerder samen aan de tracks ‘Back to Life’ en ‘New Memories’, die beide een groot succes waren. ‘Anywhere with you’ is de eerste samenwerking tussen Afrojack en Lucas & Steve en is voorbestemd om een ​​ware festivalhit te worden als deze vijf geweldige talenten hun muzikale krachten bundelen. Ideaal voor evenementen zoals Tomorrowland, zowel qua melodie als qua omvang, de nieuwe single draait helemaal om dansen en plezier maken met je vrienden en geliefden, waar je ook bent: ‘Anywhere with you’.

“Toen ik de demo hoorde, wist ik ‘dit wordt het’ en met Lucas & Steve en DubVision hebben we dit nummer episch gemaakt. Het is een eer voor mij om met deze artiesten samen te werken aan dit vrolijke en positieve nummer en ik kan niet wachten om de reacties van de fans te zien”, zegt Afrojack.

DubVision voegt er aan toe: “Toen we de demo van Nick kregen, wisten we meteen wat we met het arrangement moesten doen. We houden van het opzwepende zomergevoel en met de touch van Lucas en Steve werd de plaat een next level feel good banger! We kunnen niet wachten om deze live te spelen en de reactie van het publiek te zien!”

Afrojack heeft op dit moment weinig introductie nodig. In de afgelopen jaren is Afrojack opgeklommen tot de Forbes ’30 Under 30′, terwijl hij is uitgeroepen tot een van de 50 Most Important People in EDM. Hij heeft met David Guetta gewerkt, wat een enorm succes was. Tegenwoordig is hij nog steeds gefocust op zijn muziek en blijft hij alles geven en muziek in gedurfde nieuwe richtingen te duwen. Tegelijkertijd steekt hij veel energie in zijn label Wall Recordings. Daarmee probeert hij om opkomende artiesten een kans te geven om ook groot te worden. Geloven in nieuw talent is waar hij voor staat en laten zien dat de muziekindustrie altijd binnen handbereik is als je er hart voor hebt.

Het Nederlandse powerhouse duo Lucas & Steve is de afgelopen jaren enorm beroemd geworden met hun zomerhits. Ze ontvingen meerdere platina en gouden platen, een eindeloze reeks internationale optredens en onderscheidingen. Het paar staat bekend om hun opbeurende producties en emotionele teksten, en scoorde enorm hits met ‘Summer On You’, ‘Up Till Dawn’, ‘Where Have You Gone’, ‘Perfect’ en natuurlijk ‘Letters’. Toen de wereld in 2020 tot stilstand kwam, bleven ze hun schrijf- en opnameproces naar nieuwe hoogten brengen en overstegen ze de 1 miljard streams, uit alle uithoeken van de wereld. Nu hebben Lucas & Steve een ongelooflijke reeks samenwerkingen en solo-releases opgezet, die de weg vrijmaken voor wat hun belangrijkste jaar tot nu toe zal worden.

De Nederlandse broers Victor en Stephan Leicher werkten als DubVision met wereldberoemde DJ’s als Hardwell, David Guetta en Tiësto. Met zeventien Beatport Overall Chart Top 10’s, vijf Beatport Progressive House Chart #1’s en een Beatport Electro Chart #1 op hun naam en meer dan 50 miljoen YouTube-, SoundCloud- en Spotify-plays, hebben ze zichzelf ontplooid als een serieuze kracht in EDM. Met meer dan 200.000 dagelijkse plays en meer dan 3,2 miljoen maandelijkse luisteraars over de hele wereld op Spotify alleen al, kun je zeggen dat hun muziek van hoog niveau is en wereldwijd geliefd is. Daarbij hebben ze met hun sterke sociale media-game fans over de hele wereld gekregen.

Deel: