Popsensatie Shawn Mendes komt op 14 april 2022 in het kader van zijn ‘Wonder: The World Tour’ naar het Sportpaleis. De show in Antwerpen is onderdeel van zijn aangekondigde wereldtour die bestaat uit 64 shows in Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk en Europa.

Om zijn 23ste verjaardag te vieren, releaste Shawn Mendes afgelopen zomer de single ‘Summer of Love’, waarvoor hij samenwerkte met de Puerto Ricaanse artiest Tainy. Deze hit is het vervolg op zijn vierde album ‘Wonder’ dat verscheen in december 2020. Op de aankomende Wonder: The World Tour wordt hij vergezeld door queer popicoon King Princess, bekend van onder meer haar debuutsingle ‘1950’.

In afwachting van deze langverwachte tour kregen de fans in november 2020 alvast een inkijkje in het leven van de wereldster met de documentaire ‘Shawn Mendes: In Wonder’. Shawn Mendes vertelt er openhartig over zijn sterrenstatus, relaties en muzikale toekomst. Ook zijn laatste wereldtournee, de making-of van ‘Wonder’ en zijn geliefde Camilla Cabello, waarmee hij het stomende ‘Señorita’ opnam, komen aan bod.

Sinds zijn doorbraak in 2015 met hitsingle ‘Stitches’ is Shawn Mendes niet meer weg te denken uit het hedendaagse poplandschap. Zo scoorde hij grote radiohits met nummers als ‘There’s Nothing Holding Me Back’, ‘Senorita’, ‘If I Can’t Have You’ en ‘In My Blood’.

Deel: