Vanwege de nieuwe coronamaatregelen die een beperkte zaalcapaciteit voorschrijven, is de ‘Lijf aan Lijf’-tour van Doe Maar aangepast. Er zijn drie extra concerten aan de tournee toegevoegd. Om iedereen met een kaartje het concert te kunnen laten bezoeken, zijn enkele shows verplaatst naar een later moment. In Utrecht, Groningen en Tilburg is het gelukt een extra show toe te voegen waardoor de huidige data kunnen blijven staan en slechts een deel van het publiek opnieuw verplaatst hoeft te worden naar een nieuwe datum. Kaartkopers krijgen via mail bericht over deze wijzigingen. Voor de nieuwe shows is ook een beperkt aantal kaarten beschikbaar gekomen. De verkoop hiervan is direct gestart.

De ‘Lijf aan Lijf’-tour is tevens de afscheidstournee van Doe Maar. “Het moest er een keer van komen.”, aldus de band. “We kunnen niet eeuwig doorspelen. Hoe graag we dat ook zouden willen. Maar we gaan er nog één keer met volle kracht tegen aan. Deze Lijf aan Lijf tour moet een feest om nooit te vergeten worden. Hoop jullie nog één keer te zien dansen en zingen.”

DOE MAAR LIJF AAN LIJF 2021:

29 sep TivoliVredenburg, Utrecht
30 sep TivoliVredenburg, Utrecht
02 okt Ancienne Belgique, Brussel
05 okt TivoliVredenburg, Utrecht EXTRA SHOW
06 okt TivoliVredenburg, Utrecht
10 okt De Oosterpoort, Groningen
11 okt De Oosterpoort, Groningen
13 okt Paard, Den Haag
22 okt 013, Tilburg
23 okt 013, Tilburg
26 okt De Oosterpoort, Groningen EXTRA SHOW
28 okt 013, Tilburg EXTRA SHOW
01 nov Paradiso, Amsterdam
02 nov Muziekcentrum Enschede
05 nov De Roma, Antwerpen
06 nov De Roma, Antwerpen
07 nov De Roma, Antwerpen
10 nov Doornroosje, Nijmegen
11 nov Doornroosje, Nijmegen
15 nov Paradiso, Amsterdam
16 nov Paradiso, Amsterdam
18 nov Paradiso, Amsterdam
21 nov Patronaat, Haarlem
25 nov Hedon, Zwolle

Deel: