Op vrijdag 29 oktober aanstaande vindt in het Klokgebouw in Eindhoven het gloednieuwe evenement Kloktoberfest plaats, met als eerste bevestigde acts Mental Theo, Snollebollekes, Partyfriex, Alpenzusjes, Gebroeders Ko, Thorsten Von Lippe Biesterfeld en party DJ Der Roten Jaeger. Loco Loco Discoshow zal dit spectaculaire feest hosten.

Kloktoberfest is gemodelleerd naar voorbeeld van het traditionele Duitse Oktoberfest, dat normaliter jaarlijks in de Beierse hoofdstad München wordt gehouden, maar dit jaar helaas niet doorgaat. Kloktoberfest in Eindhoven is dé plek voor dikke ambiance om volop te dansen en te hossen op Deutsche schlagers; om mee te zingen met “foute” party hits; om Bratwürste, Bratkartoffeln en Buttermöhren te eten; en te proosten met schnaps en bier. De in lederhosen en dirndls gehulde bezoekers wanen zich in een kleine versie van München waar ze zich samen met de leukste en populairste feestartiesten van Nederland onderdompelen in één groot festijn en onvergetelijke allround gekte. Bin dabei!

Deel: