Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van Nils Frahm.

Nils Frahm, de Duitse pianist, componist en producer gaf in 2015 een optreden tijdens het Montreux Jazz Festival. Frahm’s muziek wordt door fans omschreven als “geluid van emoties en het leven”. De passie en energie die Nils Frahm in zijn optredens stopt is adembenemend. Het optreden tijdens het Montreux Jazz Festival bestond uit 8 tracks waaronder ‘Ode’, ‘Unknown Organ’, ‘All Armed’ en ‘Says’.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Nils Frahm live @ Montreux Jazz Festival (2015).

Deel: