Hij is er weer: De wekelijkse Maxazine België Playlist op Spotify. Iedere week weer vernieuwd met een aantal nieuwe tracks. De beste nieuwe muziek, muziek uit onze concertverslagen en cd-recensies, interviews en nieuws, aangevuld met een aantal ‘speciale tips’ van onze recensenten. Een nieuwe lijst met de beste muziek van Belgische bodem, speciaal samengesteld voor jullie. Enkele nummers blijven staan, enkele nummers vervangen we door nieuwere, betere, maar in ieder geval: andere tracks. Vandaag de nieuwe lijst…

Lekker zo in een nazomer zonnetje. Een goedmakertje voor wat door veel mensen toch als een teleurstellende zomer gezien zal blijven worden. Jammer, want het was toch gewoon heerlijk? Was het niet het weer dan was het wel de lekkere muziek die ook deze zomer is door blijven gaan. Onze platenbaas is deze week helemaal in zijn nopjes. Hij zegt niet veel, maar we zien het aan de glimlach op zijn gezicht en het feit dat hij gisteren met een zakje cashewnootjes naar zijn kantoortje sloop, in de hoop dat niemand hem had gezien. Cashewnootjes zijn namelijk alleen voor als er veel lekkere muziek te luisteren is dus. Goed nieuws!

Speciaal even een woord voor al die mensen die zo meteen in een drukke trein naar Zandvoort gaan. Uiteraard zijn we allemaal team 33 dit weekend en weten we zeker dat Max op eigen grond Hamilton definitief op achterstand gaat zetten in het wereldkampioenschap Formule 1. Dan is dat ook weer geregeld. Als jullie tussen de kwalificaties, trainingen en races door even niks te doen hebben, zet je je noise cancelling headset even op en luister lekker naar onze Spotify playlist, dan ben je wat dat betreft ook weer helemaal terug.

Deze week hebben we een zeer lekker in het gehoor liggende lijst weten samen te stellen want er kwam gewoon zoveel leuke, lekkere en bijzondere muziek uit.
Op jullie favoriete playlist deze week de nieuwe van Fixkes, Mama’s Jasje, monokimono met puntjudith, Grace, Equal Idiots, Cyra Gwynth en nog heel veel mer lekkers.

Het is dus weer een super lekker lijstje deze week! Geniet ervan en doe niets dat je moeder niet fijn zou vinden.

Deel: