Bnnyhunna produceert al jaren nummers voor grote namen in de scene. Na talloze muzikale ervaring, begonnen zijn handen te kriebelen om zijn eigen visie te delen met de wereld. Dit trapt hij af met het onorthodoxe debuut-project ‘Sintha’. Met dit project wil Bnnyhunna nieuwe perspectieven in de hedendaagse status quo brengen en het ervaren van muziek veranderen. De eerste single ‘Feelings Mutual?’ is in samenwerking met de artiest Jarreau Vandal, die met zijn vocalen en als co-producer, een bijdrage levert. De afro-ritmische song – met een hevige synth lead – is gemaakt om de luisteraar energie te geven en blij te maken.

De track is onderdeel van een groot muzieklandschap, geïnspireerd door genres zoals jazz, soul, afro and hip hop en legendes zoals Fela Kuti, Youssef Dayes, Pharell and John Coltrane. Bij deze release is een visualizer gemaakt, waar Bnny en Jarreau te bewonderen zijn in hun ‘natural-habitat’ en hun dagelijkse routines uitvoeren. Geregisseerd door Segraphy.

De debuut-EP ‘Sintha’ zal in september uitkomen en zijn volgende single ‘Paradox’ is ook alvast te bekijken via de link hierboven. Wees voorbereid op een prachtige roll-out en houd alles in de gaten door de Instagram van Bnny te volgen.

Over Bnnyhunna

Opgegroeid als Ghanese jongen in Amsterdam Zuid-Oost, in een buurt waar authenticiteit een belangrijke factor is, ontdekte Benjamin ‘Bnnyhunna’ Ankomah zijn manier van expressie; muziek. In de kerk leert hij verschillende instrumenten spelen zoals piano, gitaar en drums. Zijn passie en discipline liet hem doorgroeien als producer voor verschillende artiesten zoals Akwasi, Dolapo, Hare Squead, Yung Nnelg, Winne en Rimon, maar op als band-lid heeft hij wereldwijd opgetreden met acts zoals Rimon, Jose James en Apre Frique. Bnny richt zich op het stimuleren van elke zintuig doormiddel van expressies in kunstvormen zoals fotografie, video en gedichten. Zijn uiteindelijke doel is om een inspirerende community op te bouwen, die in dezelfde normen en waarde geloven op deze wereld.

Deel: