Nicky Romero en MARF brengen vandaag samen met Wulf hun nieuwe single ‘Okay’ uit. De zomerse track is een samenwerking tussen de drie artiesten met een positieve boodschap, waar dance en pop goed samenkomen. Het nummer werd geproduceerd door Nicky Romero en MARF, terwijl Wulf de vocalen op zich heeft genomen. Nicky, die ‘Okay’ uitbrengt via zijn eigen label Protocol, wil met het nummer mensen de boodschap geven dat we wat vaker bij een ander moeten checken of alles wel “Okay” gaat. “Het is een persoonlijk nummer. In de bijzondere tijd waarin we nu leven, zijn de mensen om me heen belangrijker dan ooit geworden. Niet alleen moeten we checken of zij okay zijn, maar we moeten ook klaar staan om die persoon te helpen als het minder gaat.” MARF vult aan: “Daarnaast hopen we dat mensen om ons heen door ‘Okay’ meer open durven te zijn over hoe ze zich echt voelen. Want hoe je je ook voelt, het is Okay.”

Unieke klik

Los van de diepere betekenis hoor je volgens Wulf ook de klik terug die hij met Nicky en MARF heeft. ‘Het is gaaf hoe muzikale werelden samen komen en ik ben blij met de unieke klik die we met elkaar hebben. Die was meteen voelbaar en dat hoor je ook terug. Ik krijg al kippenvel wanneer ik denk hoe Okay op een festival zou klinken. Het is toch magisch als iedereen ‘Together we’ll be okay, we will be okay’ meezingt?”

Na de wereld veroverd te hebben met eerdere hits als ‘Toulouse’, ‘Legacy’ (met Krewella) en nummer 1 single ‘I Could Be The One’ (met Avicii), bewees Nicky Romero dat zijn talent zich steeds verder ontwikkelt. Na de lancering van zijn eigen label Protocol Recordings in 2012, zette Nicky als artiest, producer en labelhoofd zijn persoonlijke successen voort met een reeks grote releases, variërend van samenwerkingen met Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas (Niet te verwarren met de Betrouwbare Echtgeld Casinos) & Like Mike, Taio Cruz, Cheat Codes, NERVO, Timmy Trumpet en Steve Aoki en remixen voor onder meer Kygo, Rita Ora, Robin Schulz, Steve Aoki, Martin Garrix en Jess Glynne. Nicky debuteerde vorige zomer met zijn ultramoderne ‘Another World’ live stream-concept zomer en lanceerde zijn Monocule alter-ego.

Internationaal succes

Producer en songwriter MARF is bekend van zijn laatste hit ‘Miss You’ met Tungevaag & Sick Individuals, die 15 weken in de TOP40 stond en nog steeds op vele (inter)nationale radiostations te horen is. ‘Miss You’ staat inmiddels bekend als één van de meest gedraaide dancetracks op de radio van 2021. Vorig jaar bracht hij met KAAZE de track ‘Sweet Mistake’ uit en draaide hij wereldwijd in diverse clubs en op vele festivals.

De Nederlandse singer-songwriter Wulf heeft inmiddels zeven Top 40 noteringen op zijn naam staan, waaronder de singles ‘All Things Under The Sun’ en ‘Mind Made Up’ en bracht in 2019 zijn debuutalbum ‘This Is Wulf’ uit. Daarnaast is hij te horen op de track ‘Summer On You’ met Sam Feldt en Lucas & Steve en trad hij afgelopen mei tijdens het Eurovisie Songfestival samen op met Afrojack en Glennis Grace.

Deel: