Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Amy Winehouse.

Vandaag is het 10 jaar geleden dat Amy Winehouse op 27-jarige leeftijd overleed. Ter nagedachtenis aan deze bijzondere artieste laten wij jullie genieten van een fantastisch optreden dat ze gaf tijdens het in 2008 gehouden Glastonbury festival. In haar korte carrière heeft de zangeres een aantal schitterende nummers gemaakt en mocht ze 5 Grammy awards in ontvangst nemen. Hits als ‘Back To Black’ en ‘Rehab’ kwamen tijdens dit optreden voorbij.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Amy Winehouse live @ Glastonbury (2008).

Deel: