Onder de noemer ‘Zuiderpark Live’ organiseren concertorganisator Greenhouse Talent en stichting Zuiderparktheater deze zomer een reeks evenementen in het sfeervolle Zuiderparktheater in Den Haag. Afgelopen weekend vonden de eerste drie shows plaats: Douwe Bob, Pink Project (uitverkocht) en Juf Roos (uitverkocht). 1.750 enthousiaste bezoekers (verspreid over drie weekenddagen en zeven shows) hebben genoten van geweldige shows in het openluchttheater.

Afgelopen vrijdag zijn er nieuwe maatregelen bekendgemaakt die de sector weer lam leggen en weinig perspectief bieden voor de grote evenementen in ons land. Echter kan Zuiderpark Live doorgang vinden, aangezien dit concept plaats biedt aan slechts 280 bezoekers per show. De aankomende shows in het Zuiderparktheater worden dan ook geheel volgens de geldende (nieuwe) coronamaatregelen georganiseerd (overal 1,5 meter afstand en een vaste zitplaats, geen testen voor toegang) en kunnen dus ook doorgaan onder de nieuwe, aangescherpte regels.

PROGRAMMA ZUIDERPARK LIVE 2021

Vrijdag 16 juli – Milow (twee shows)
Zondag 18 juli – Rolf Sanchez (twee shows)
Vrijdag 23 juli – DeWolff (twee shows)
Zaterdag 24 juli – Son Mieux (twee shows)
Zondag 25 juli – Guido Weijers (één show)
Zaterdag 7 augustus – Sjaak Bral (twee shows)

Deel: