Bij iedere persconferentie hielden we de afgelopen tijd allemaal toch steeds weer onze adem in. Hoe gaat het er de komende tijd uitzien? Kunnen we al wat meer? Inmiddels ziet het er allemaal een stuk zonniger uit en om dat te vieren heffen Marco Borsato, Rolf Sanchez en John Ewbank op feestelijke wijze hun glas.

Marco en Rolf wisten op 19 mei al verschillende terrasbezoekers door het land te verrassen met een bliksembezoekje. Ze staken horeca-ondernemers een hart onder de riem door mee te helpen in de bediening, tot grote vreugde van de aanwezigen. Vanwege de vele enthousiaste reacties had het drietal een oproep gepost, waarin ze aangaven op zaterdag 5 juni nogmaals het dienblad op te pakken. Dit keer was John Ewbank ook van de partij, zodat de mannen niet alleen bier en bitterballen gingen serveren, maar ook gingen helpen in de keuken of zelf de cocktails shaken.

En om het nog zonniger te maken heeft Q-Music ‘Hef Je Glas’ uitgeroepen tot het Foute Anthem van 2021. Domien Verschuuren, die onlangs samen met Marco, Rolf en John zijn middagprogramma presenteerde, nomineerde het nummer en won dankzij de stemmen van het publiek. Daar proosten we op!

Deel: