The Waterboys, Basement Jaxx (dj set), Froukje, Son Mieux, Dool, Bad Nerves, Kevin en TikTokTammo zijn enkele namen die het festivalaffiche van Dauwpop dit jaar nog mooier maken. Vanwege corona is het festival, dat normaal gesproken rond Hemelvaart plaats vindt, dit jaar in de nazomer op zaterdag 4 september.

Eerder werd al bekend dat ook o.a. Kensington, Typhoon, Chef’ Special, Sports Team, S10, Thijs Boontjes, Bökkers, ADF Samski en Drukwerk dit jaar komen optreden op de 26e editie van Dauwpop. De organisatie heeft het volste vertrouwen dat Dauwpop dit jaar onder normale omstandigheden kan plaatsvinden. Directeur Rob Telgenkamp: “Zeker weten doe je dat natuurlijk nooit maar wij denken dat het goed komt, en het publiek denkt hetzelfde want de kaartverkoop gaat als een speer. We hebben nu het programma grotendeels rond en zitten al op 95% van de verkochte kaarten. Het is niet de vraag of we uit gaan verkopen maar wanneer. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee en stiekem ook wel een beetje trots op want vanzelfsprekend is het natuurlijk niet.”

De CJP- en kindertickets zijn al uitverkocht. Kaarten voor de editie van 2020 blijven geldig voor Dauwpop 2021. Het volledige programma is te vinden op Dauwpop.nl Daar kunnen mensen ook terecht voor de laatste kaarten voor de editie van 2021.

Kensington🔹 Chef’Special 🔹 Basement Jaxx – DJ Set 🔹 Typhoon 🔹Bökkers 🔹The Waterboys 🔹The Notwist 🔹 S10 🔹 Dopebwoy🔹 Sports Team (UK) 🔹Kris Kross Amsterdam 🔹The Partysquad 🔹Wies 🔹Pip Blom 🔹 Klangstof 🔹 Sons 🔹Joost 🔹 Drukwerk 🔹 Thijs Boontjes Dans- en Showorkest 🔹 Zwangere Guy 🔹 Darlyn 🔹 ADF Samski 🔹 Ashafar 🔹 Gotu Jim 🔹 Beatcrooks 🔹 Partnerruil 🔹 Personal Trainer 🔹 Ploegendienst 🔹 Bad Nerves 🔹Tusky 🔹Froukje 🔹 DOOL 🔹Poke 🔹 Cho 🔹Kevin 🔹Son Mieux 🔹PACESHIFTERS 🔹 TikTok Tammo 🔹 PRONK 🔹 Magnetic Spacemen 🔹Coach Party

Binnenkort worden de laatste namen aan het affiche toegevoegd.

Deel: