Jackson Browne brengt vandaag de single ‘My Cleveland Heart’ uit. De track, geschreven met zijn vaste gitarist Val McCallum, is afkomstig van Jackson Browne’s nieuwe album ‘Downhill From Everywhere’, release op 23 juli op zijn label Inside Recordings.

De ‘My Cleveland Heart’ video is geregisseerd door Alissa Torvinen met een gastoptreden van Phoebe Bridgers plus de bandleden van Jackson Browne, Val McCallum, Greg Leisz, Jeff Young, Mauricio Lewak, Bob Glaub, Pete Thomas en Dave Faragher.

Bijna 5 decennia na het verschijnen van zijn debuut LP, behoudt het nieuwe album van Jackson Browne de soulvolle intimiteit van zijn eerste release, gecombineerd met kracht en wijsheid opgedaan in een leven strevend naar positieve verandering. Jackson Browne: “There’s a deep current of inclusion running through this record. “I think that idea of inclusion, of opening yourself up to people who are different than you – that’s the fundamental basis for any kind of understanding in this world.”

Jackson Browne tourt deze zomer en najaar met James Taylor door de Verenigde Staten.

Deel: