Het opkomende dance-popduo Polo & Pan heeft aangekondigd dat hun tweede album ‘Cyclorama’ eind juni zal verschijnen. Kortgeleden gaf het duo al een voorproefje met de single ‘Ani Kuni’. Het album bevat veertien kleurrijke tracks, waarvan er drie afkomstig zijn van de EP ‘Feel Good’ uit 2020. In 2017 brachten ze hun debuutalbum ‘Caravelle’ uit dat wereldwijd lovende recensies kreeg.

‘Ani Kuni’ is een eerbetoon aan hun favoriete kinderslaapliedje en de track staat momenteel op meer dan 1 miljoen wereldwijde streams sinds de vorige week vrijdag. Het duo zal met de opbrengsten van het nummer het National Indian Child Care Association ondersteunen.

Na vier opeenvolgende jaren van uitverkochte shows in alle grote Europese, Midden-Oosterse en Amerikaanse steden – van de legendarische Olympia in Parijs en het Fox Theatre in San Francisco tot Coachella, Electric Daisy festival en een uitverkochte tour in de VS – kan gerust gezegd worden dat het debuutalbum hen op vele plaatsen heeft gebracht.

Hun debuutalbum ‘Caravelle’ bereikte platina op de internationale markt, goud in Frankrijk en de diamanten status voor hun wereldwijde hit ‘Naña’. Polo & Pan is als duo zonder meer het boegbeeld van het hedendaagse French Touch genre. De band wordt geprezen door de internationale pers en zelfs omschreven als volwaardige opvolger van Daft Punk.

‘Cyclorama’ verschijnt digitaal en fysiek op 25 juni 2021.

Deel: