Na het festival twee keer te hebben moeten uitstellen vanwege de pandemie, voegt Defqon.1 een vierde festivaldag aan het evenement van 2022 toe. Het Nederlandse festival is het grootste hardstyle event wereldwijd en verwelkomde tijdens hun zeventiende editie in 2019 een recordaantal van 78.000 bezoekers. Na een afwezigheid van twee jaar verrast Defqon.1 zijn fans met een comeback op 23 juni tot en met 26 juni 2022 in Biddinghuizen.

Het is de eerste keer dat het Defqon.1 Weekend Festival van donderdag tot en met zondag plaatsvindt met een recordaantal artiesten, specials, en optredens. De organisatie presenteert een indrukwekkende productie met de laatste pyrotechnieken, vuurwerk, CO2-effecten, een lasershow en natuurlijk de beste muziek onder de hardere stijlen.

“Omdat we al erg lang bezig zijn met de voorbereiding, zijn we erg blij dat we eindelijk de uitbreiding van Defqon.1 mogen aankondigen. Dit nieuwe hoofdstuk geeft ons de mogelijkheid om nog meer unieke ervaringen aan te bieden aan onze community en om het merk Defqon.1 te laten groeien en verder te ontwikkelen”, zegt Sander Bijlstra, Managing Director bij Q-dance.

Q-dance is ‘s werelds grootste organisator van hardstyle evenementen. Het Nederlandse bedrijf verwelkomt jaarlijks meer dan een half miljoen fans over hun diverse evenementen, zowel in binnen- als buitenland. Sinds de oprichting in 1999 staat Q-dance met bekende festivals zoals Defqon.1 Weekend Festival, Qlimax, X-Qlusive, Dominator en QAPITAL aan het voorfront van de industrie . De indrukwekkende stages, meeslepende shows, line-ups van de beste kwaliteit en de enorme fanbase die ze over de jaren hebben opgebouwd bewijzen dat Q-dance een ware pionier binnen de industrie is. Q-dance maakt deel uit van de bekende ID&T Group, die 90 evenementen onder één dak verenigt.

Om het nieuws te vieren, heeft de organisatie tevens besloten de Defqon.1 at Home 2021 livestream met een dag te verlengen. Hiermee is het digitale event te streamen van donderdag 24 juni tot en met zondag 27 juni aanstaande.

Deel: