Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn voorlopig niet meer mogelijk, dit door de verscherpte maatregelen. Als pleister op de wonde brengen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Red Hot Chili Peppers.

Red Hot Chili Peppers gaf op 27 augustus 2016 een optreden tijdens het Reading Festival dat gehouden werd in het Richfield Avenue, Reading, Berkshire, England. Buiten de Red Hot Chili Peppers stonden er een flink aantal andere acts op het affiche waaronder Imagine Dragons, Eagles of Death Metal, Two Door Cinema Club, HAIM, Rag’n’Bone Man, Mastodon en Eagles of Death Metal. Anthony Kiedis en zijn mannen speelden een set van 18 tracks waaronder, ‘Can’t Stop’, ‘Otherside’, ‘Californication’, ‘Under the Bridge’, ‘By the Way’ en ‘Give It Away’.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Red Hot Chili Peppers live @ Reading Festival (2016).

Deel: