Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn voorlopig niet meer mogelijk, dit door de verscherpte maatregelen. Als pleister op de wonde brengen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Queen.

Vandaag trakteren wij jullie op een live concert van Queen, gehouden tijdens het legendarische muziekspektakel Live Aid. Live Aid was een grootschalig benefietconcert ten behoeve van de hongersnood in Ethiopië. Live Aid werd gehouden op twee plaatsen, te weten het JFK Stadium te Philadelphia en het Wembley Stadium te Londen.

Vele grootheden uit de muziekwereld betraden op deze benefietshow de beide podiums, waaronder Queen, Madonna, The Rolling Stones, Sting, Phil Collins, U2, Dire Straits, David Bowie, The Who, enz enz. Phil Collins trad zelfs in beide plaatsen op, hij vloog naar Philadelphia met de Concorde.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Queen live @ Live Aid, London (1985).

Deel: