Voor zijn nieuwe single ‘Love You More’ keert de Rotterdamse singer-songwriter FÄIS terug bij zijn muzikale kompaan Afrojack. Die samenwerking uit het verleden bracht in 2016 zijn uiterst succesvolle doorbraaksingle ‘Hey’ voort en ook ‘Used To Have It All’ was een product van hun gezamenlijke inspanning.

Voor ‘Love You More’ werd ook het vermaarde Zweedse songwritingteam Kristian Lundin en Andreas Carlsson in geschakeld. Op hun CV staan onder andere ‘Tearin’ Up My Heart’ van NSYNC en ‘I Want It That Way’ en ‘Bye Bye Bye’ voor de Backstreet Boys.

FÄIS omschrijft de strekking van het nummer zelf als volgt: “Met dit nummer wilde ik het gevoel beschrijven dat je kan bekruipen als je buitensporig verliefd bent op iemand. Zo intens zelfs, dat je je haast afvraagt waarom je zo gek bent op die persoon. Dat bedoel ik natuurlijk in de positieve zin van het woord, want het voelt zo onbegrijpelijk goed om samen te zijn. Normaal gedrag vervaagt daardoor bijna, omdat je op dat moment maar één ding wilt doen: liefhebben, liefhebben en nog meer liefhebben.”

Deel: